Új hozzászólás Aktív témák

  • Milan24

    aktív tag

    Sziasztok. Elmenetem pénteken a MM-be megcsodálni a gépeket, sok olvasás után. Nagyon szakértő ember volt az eladó akitől nagyon sok jó információt megtudtam. Eddig nem gondolkoztam a Pentax K-X-be, de most már elég erősen. Alap kitobival 114ezer forint, ami szerintem nagyon elfogadható ár. Még a Nikon D3100-as gépet néztem volna meg, de sajnos az nem volt így a 3000-es vázat is megtaperoltam. Inkább a 3100-es mellett döntenék, de ez a pentax jobb vételnek tűnik nekem ennyiért, mind egy 3100-as nikon ami igaz full hdba vesz fel mozgóképet. De nekem a pentaxos 720p is tökéletesen megfelel.
    Kérdésem nemrég vett valaki ilyen kis gépet, vagy akinek van, az megoszthatná velem a tapasztalait. A faszikám még ajánlotta a Cannon Eos 1000-est is. Erről sok jót még nem olvastam, de mondta, hogy valami díjnyertes váz volt ez az 1000-es váz, és egy jó objektívvel, ami 151ezernél kezdődik, senki meg nem mondja milyen géppel lett készítve a gép. Elég jónak tűnik nekem ez a 3 gép, de a nikon 3100-as a 160-170ezer forintos kezdéssel kicsit sok nekem. Másik kettőt megkapom max 120ért. Én tényleg nagyon kezdő vagyok, csak ismerkedek ezekkel még. Olvastam a Pentax tesztjét a pixinfon. Láttam, hogy alap obival a képeknek csak a közepe éles. Mivel én hitelre venném a fényképezőt nem tudnék még egy objektívet is megvenni idén. És a tesztképeken is elég jól látszanak ezek a mosódások egyébként.
    Nos a véleményeteket szeretném kikérni ezzel kapcsolatosan, a három gépet összevetve. Lehet, hogy egy kicsit kelekósza lett a szöveg, de azért remélem érthető.

    Mindenkinek a válaszokat, tapasztalatokat előre köszönöm.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák