Új hozzászólás Aktív témák

  • Fasten

    tag

    csakb, Mercutio_ és Szten Márs!

    Hamut szórok fejemre! :U

    De hozzászólásotok után megvilágosodám, és visszatérek a helyes útra, melynek végében ott tündököl: Pentax DSLR :D

    Viccet félretéve, kicsit tényleg elbizonytalanodtam a dolgokat illetően, a kezdetek kezdetén a Canon volt a célkitűzés, majd Nikon, és most már egy jó ideje ( és egyre határozottabban ) a Pentax. De Szten, félre ne értsd, egyáltalán nem értélelem negatívan ezeket a kis masinákat, épp ellenkezőleg! Csak a használtpiacon ( az ungárise használtpiacon ) szétnézve sajnos elég hervasztó a helyzet, hogy mondjuk Canon EOS keresőszóra van 700, Nikon D keresőszóra 500, és Pentax K-ra mondjuk 30 :( Magam sem tudom miért, talán Magyarországon nem volt annyira erős a Pentax marketingje? ( Lehet, hogy ugyanaz a szitu, mint más termékeknél, akik világszínvonalat képviselnek mondjuk a HiFi-ben, de Magyarországon nem ismertek, sőt, sokkal silányabb színvonalú gyártmányok az ismertebbek. )

    Na szóval ez egy kicsit megzavart, de már javítottam :DD villámgyorsan szét is néztem a német ebay-en, tényleg voltak jóárban Pentaxok, de persze Jürgen csak ins Deutschland-ba szállít...

    De nemadom fel! :D Főleg, hogy májusra szeretném időzíteni ezt a vásárlást :C

    Peace & Riszpekt!

    Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.

Új hozzászólás Aktív témák