Új hozzászólás Aktív témák

  • Elemental

    addikt

    Azért halkan megjegyezném, minden tiszteletem mellett, nem biztos, hogy le kéne beszélni az embereket a synologyról, qnapról.

    fabias82 által írt QNAP TS-212P tök ugyanaz a vas, mint a zyxel 325 v2, csak más (jobb) szoft, a syno 215j meg dual core, nem vagyok hozzáértő, de szerintem teljesítményben nem nagyon marad el, és a szoft + support jobb.
    Vannak emberek, akik meg tudják és meg is akarják venni a jobb cuccot. Mert ezek alapján a prémium termékek létjogosultsága megkérdőjelezhető volna, ha csak az árat nézzük. A prémium termék valamiben többet nyújt, a nas terén szerintem ez a kényelmesebb használhatóság. Magam példáján tudom bemutatni, én még sosem indítottam puttyt, vagy mit, meg ssh-t, minden telepítés megoldható nekem a nas felületén, míg a zyxelnél elkerülhetetlen a parancssoros szerkesztgetés. Ami nem baj, ha valakinek van hozzá kedve, meg hozzáértése. Synology 212j-m van, ami nem egy erőgép, sőt, de a seed megy folyamatosan elit vagyok magon, régebben, amikor rar-t szedtem le elindítottam egyszerre 3-4 kitömörítést a nas fájlkezelőjéből, és nem akadt meg, mellette 3 médialejátszót kiszolgál (2 többnyire egy időben megy), telókat laptopot ellát adatokkal.
    Ha veszek újat, az is tuti syno lesz, mert a kényelmet én meg akarom fizetni.

    Szóval, ha valaki akar spórolni a nason, akkor zyxel 325 v2 az teljesen jó, ha meg ki akarja a több pénzt fizetni érte, ami nem ablakon kidobott pénz, mert kényelmet vásárol magának, akkor qnap, vagy syno.

    (#14805) fabias82:

    Arra, amiket leírtál mindkét nas kiváló, plusz még a zyxel nsa 325 v2 jöhet számításba. Azt neked kell eldönteni, hogy a kényelmesebb szoftot meg akarod-e fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák