Új hozzászólás Aktív témák

  • Waikiki

    tag

    Sziasztok!

    A mai napon lett elegem a Zyxel NAS326 véletlenszerű fagyásaiból, és itt az ideje lecserélni.

    Szempontok:
    - 2 fiók kell
    - elsődlegesen torrent 0-24-ben, másodlagosan fájltárolás, és semmi multimédia
    - egyes mappák szinkronizálása felhőbe (amolyan másodlagos backup gyanánt)
    - ami nagyon fontos: a NAS nem a lakásban lenne, hanem egy másik helyen, ezért szempont az, hogy egyrészt megbízhatóan fusson, másrészt a NAS és a gépem közt valamilyen egyszerű módon akár Windows, akár Ubuntu alól fájlokat lehessen mozgatni, szóval WebDAV, FTP, rsync, akármilyen más szinkronizációs megoldás szóba jöhet.

    Ha jól látom, akkor a két szóba jöhető játékos a QNAP TS228A és a Synology DS218-as család. Ár alapján egyértelmű lenne a QNAP győzelme, de nem olvastam túl sok jót a sebességéről. A sebesség nem annyira a torrentnél számít, mert felőlem elszüttyöghet, de az nem mindegy, hogy mennyi idő alatt jön el a NAS-ról a gépemre (Digi1000, gigabites kabelezés a router és a NAS közt, és a gigabites sebességet ténylegesen bíró router adott).

    Szóval szerintetek ezen kívül lenne még valami szóbajöhető, értelmes márka, ami nem Zyxel és nem CLI-ben kell kommunikálni a NAS-sal?

    Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

Új hozzászólás Aktív témák