Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz Gsx-rr #25044 üzenetére

    Amúgy nem is cserélnék, csak kitaláltam, hogy a PC-ből száműzöm a vinyót. 3 TB-os WD Red ment így a NAS-ban lévő 4TB-os mellé, ez jó ideig elég is lesz. Kitaláltam, hogy a Pc-ről fut továbbra is a Qbittorrent, csak nem a belső vinyóra kerül az anyag hanem a NAS-ra. Így van jó sebességem de mégse itt pörög a vinyó (ez volt a leghangosabb a gépben, pedig ez egy Red ami még csak nem is brutál).
    Minden szép és jó, csakhogy PC bekapcs után nem seed-el mert nem találja a fileokat... Magyarán ott van minden csak mintha nem látná a NAS-t magától. Ha rányomok egy ellenőrzést akkor meglesz, és megy a seed... a következő restartig. Egyszerűen újraindításnál nem látja magától a NAS-on lévő torrent anyagot és kidobja, hogy nincs sehol.
    Próbáltam, hogy a NAS vinyója ne menjen "aludni", de nem, a Win nem csatlakozik vissza valahogy önállóan... Szóval kicsit szopacs, ezért váltanék csak másra, hogy a PC kiessen a körből teljesen. :( Valami parancssoros hülyeséggel biztos megoldható lenne, de ahhoz meg hülye vagyok.

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák