Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz junkpod #9367 üzenetére

    LG BDC590-es cuccom volt, ami egy hibrid DVB (C és T) tuneres HDD-re felvevős settop box, egy Wifi-s mediaplayer és egy teljes értékű 3D Blu-ray lejátszó volt egyben!!! Durva egy cucc volt az biztos! Az mkv a dts és egyebek meg se kottyantak neki, tudta a 24p-t, is meg minden kutyafülét. Én eredeti BD lemezeket néztem rajta, de nem éreztem nagy különbséget egy jó mkv-khoz képest egy 55"-os LG LED TV-n 3 méterről nézve, ezért el is adtam mert a DLNA-t használtam már ekkor is inkább a kényelem miatt..

    És mint mondtam én sokakkal ellentétben szeretem a trumotiont, a nélkül a 24p engem zavart, ezért nem is hiányzik a dlna-ból a 24p támogatás! (tudtommal ez nem i s lenne lehetséges, m egyetlen TV beépitett lejátszója sem tudja.) Minidlna-t ajánlom mindenkinek, twonky-t, ushare-t próbáltam még pl., volt ami azokat megfogta, de a minidlna azt is vitte! feliratos sorozatot néz az asszony rajta nap mint nap, még egy se fogott ki rajta, a felirat méretét is és a helyzetét is 5 fokozatban állíthatom, sőt az időzítését is lehet állítgatni!!! 2012 után az összes LG TV megkapta a DTS licenszet, (samuk már régebben tudták) nekem a TV-ből megy digit erősítőbe optikán a hang, mindig kiirja ha valós digi forrást kap, szóval nem kell félni a dlna-tól, akinek nem életbevágó a 24p mert pl. sorozatokat nézne a legkényelmesebben, stb. annak tökéletes megoldás lehet, az mkv-t, DTS-t, DD-t simán viszik az LG tv-k (is) már dlna-val.

    Tocika: Igen, a minidlna ahogy irtam mind LG mind Samsung, stb TV-n ad feliratot, a twonky pl. LG TV-kkel nem adja be a külön feliratot, csak ha benne van az mkv konténerbe..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák