Új hozzászólás Aktív témák

  • Spirit

    őstag

    válasz #48613632 #1760 üzenetére

    Az Optoma,mint márka igencsak "jóféle", bár a konkrét típust nem ismerem. Amennyiben filmre és játékra menne, azonban mindenképpen egy rendes házimozi célú gépet keresnék. Erről nem tudtam eldönteni,hogy milyen, se leírások, se képarány alapján. :D

    A monitort nem váltanám le azért rá. Ha intenzíven használod a géped, évente cserélhetsz izzót, és azért nem valószínű, hogy sok éven keresztül hű társad lesz ilyen használat mellett :D Lámpa óraszáma(eddig eltelt idő)a menüből elérhető, de hogy mennyit fog még menni, azt senki nem tudja, általában a néveleges idő előtt le szoktak azért halni. Sok ki-be kapcsolástól meg méghamarabb.
    Azt azért képzeld ugye el, hogy "megnézem már a mai híreket", proji izzít, egy perc, míg használható, besötétíteni, olvasgatsz 10-20 percet, majd gondolkozhatsz rajta,hogy bekapcsolva hagyod, vagy kinyomod, de lehet hogy fél óra múlva ismét be kéne kapcsolni. Nem erre tervezik őket.

    Azonban mivel én is beleszerettem a méretbe, ezért vettem egy 28"-os monitort, így 80cm-ről azért egész kellemes.

    Jah, és nem csak eladni akarok.:P Sőt, annyira nem is akarok. Lehet,hogy megcsiáltatom a kis prezis gépet, és a kis vásznammal pont tökéletes páros lesznek. Na majd ősszel:)

    dior69: Mivel a kiszemelt gép 2000Lumen körül van, kalibrálva úgy a 250-es képSZÉLESSÉG(nem átló) kellene neki, különben a fehér túl vakító, a fekete túl világos lesz. Én is ezzel küzdök. 1800Lumen, de csak 162cm széles a vásznam, így eco-ban is világosabb,mint a monitorom..jóóóval. :)

Új hozzászólás Aktív témák