Új hozzászólás Aktív témák

  • Morph76

    aktív tag

    válasz AVhelper #44685 üzenetére

    Nem is arról volt szó, hogy megcsinálja-e. Arról az okfejtésedről volt szó miszerint nem alkalmas az 1.38-as chip fogadására. Bele lehetne faragni, de nem tudnánk megtáplálni megfelelő jellel. A doboz mérete és optikája alkalmas volna, más részeket nyilván módosítani kellene. Mivel a Loki is csak rezegtetéssel 4K-zik, így felesleges volna(ahhoz tervezett az elektronika). De ezt Ő is leírta, hogy az a része nagyjából megoldhatatlan házi berken belül. Ahelyett, hogy a gyakorlatiságát kérdőjelezed meg, (amit szerintem felesleges) az elméleti részére megint nem tudtál érdemi cáfolatot tenni. Nem tudom, miért csípi a szemed, ha valaki optikából több tapasztalattal(ne adj Isten tudással) bír nálad és még az eszét is használja. Nem is arról volt szó, hogy átalakítás nélkül belemegy a nagyobb chip és minden változatlan. Ugye azt sem vitatjuk, hogy egy polski fiatba beletehető egy 1.9-es PDTDI dízel motor.(mert ugye ezt is megcsinálták, pedig...). Ehhez is jó szerelő kellett.
    Sajnos sok helyen elsüllyedsz a logikai mocsárban és a tényszerűen, szakmailag alátámasztott dolgokon átsiklasz, és a számodra feltett kérdésekre nem tudsz válaszolni,elég csak azelcédés projektor vitátokra visszatekinteni.(de nem szeretnék most ennyire visszakanyarodni)
    Itt kérem félrevezetve becsapva senki nincs, pusztán a gyakorlati tények ezt mondatják Palival. Ha nem szedtél szét még (rendszeresen) DLP-t honnan tudhatnád, hogy alkalmatlan egy nagyobb chip fogadására?
    Ő honnan tudhatja?Ja tényleg már sejtem...

Új hozzászólás Aktív témák