Új hozzászólás Aktív témák

  • Mumus88hu

    újonc

    Jó estét, sziasztok!

    Néhány napja kértem a segítségeteket projektor vásárlással kapcsolatban és köszönöm szépen mindenkinek. Szerintem maradok az újnál (Optoma HD 144x itt is jókat olvastam róla + sosincs szerencsém a használt cuccokkal)

    No de lenne mégegy-két kérdésem: Van egy LG AH215 közel tízéves gépem amit nyugdíjazni szeretnék mivel a napokban éktelen "visítással" válaszol a bekapcsolásra. Szétszedtem megnézni hátha csak az egyik venti de szomorúan konstatáltam, hogy a ház megbontása után a színkerék darabjai hullottak ki a gépből. (Nem tudom ezen kívül van e más hibája). Takarítva szervíz által + Izzó csere októberben volt.

    Lehet-e, hogy csak ennyi hibája lett vagy visz ilyenkor mást is magával? Avagy csak színkerék cserére szorul? Illetve ez egy szervíz vagy hozzáértő által kicserélve mibe kerülhet kb?

    Na most a másik kérdés tudok én ezért még valami pénzt kapni? El lehet ezt még adni valahogy alkatrésznek vagy legalább a féléves lámpát? (Ha igen mit lehet érte kapni?) Szemétre hajítani nincs szívem... Első projektor és hát sokáig jól szolgált. A 3. izzóját kezdte még csak el csócsálni októberben.

    Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

    Péter

Új hozzászólás Aktív témák