Új hozzászólás Aktív témák

  • Vhiktor

    veterán

    válasz proci985 #65257 üzenetére

    Nem szoktam reklámozni a dolgaimat, azért nem lehetett róla olvasni. Abszolút nem vagyok híve az e p*nis meregetesnek.

    Nem lehet osszehaosnlitani a w2000-el, teljesen más kategória. Egyedül Ansi közeli jeleneteknel van kb egalban a 2 gép kb, lehet ott a w2000 kicsit jobb is. Minél alacsonyabb az adl szint úgy nő fényévekkel a különbség a 2 gép között.

    Prey című film amikor az erdőben vannak a sötétben (teszt videoimban szoktam használni azt a jelenetet), na ott pl nem akarod megnézni a w2000 képet a jvc után. Míg a w2000nel vilagit a fekete addig a jvcnel nem. Úgy képzeld el mint egy ips paneles tv vs egy belépő plazma tv sötétben nézve.

    Ettől függetlenül a w2000-t is szeretem és a maga kategóriájában szerintem egy nagyon jó gép. De a sötét jelenetek kontrasztosságával és a fekete szinttel egyszerűen nem tud versenyezni.

    [ Szerkesztve ]

    ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

Új hozzászólás Aktív témák