Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz FeniX- #80223 üzenetére

    Az autósokat leszarom, akkor is megelőz a szakadt furgonnal ha 200 lovas kocsiban ülök és 110-zel megyek, mert kinézett magának és inkább meghal, de akkor is megelőz sértődöttségből. Bent a városban is, kikanyarodok elé, padló hogy ne tartsam fel még csak a gázról se kell a lábát elvennie, egy szemvillanás alatt 65-tel megyek a 40-es úton és megelőz 80-nal, mert ő megsértődött, hogy kikanyarodtam elé. És visszaáll 50-re.

    Magam nem akarok gyenge motort, ha már egyszer motort váltok legyen kimaxolva az A1. Kategóriát nem csinálok feljebb.
    Azt még nem tudom a Focus sorsa mi lesz, mert a gumi, kipu, felújított vario nem volt olcsó és maga a motor is jó állapotú. Max 100-ért lehet eladni így is, nekem meg benne van 170-be. Valószínű megtartom földútra meg rövid távra, lakotton belül szétpusztítani, a naggyal létminimummal meg melóba meg olyan helyre ahol ki kell mennem lakotton kívül.

    Piaggio Skipper-t nézegettem 98-2005 közötti széria ha jól rémlik, olyannal jártam régen, de nem találom hány lovas. A 2T-ről azt írja 11kW, a 4T akkor tuti alatta van. Ha 13 ló a 15 helyett az még nem gond, de 10 ló már nagy lépés lefele az A1-en, annak nem látom értelmét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák