Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz #69059072 #24209 üzenetére

    Nincs, de szerintem alapból pont a cowon s9 szintje körül mozoghat. DX50 más kategória, méretben is, akksiidőben is, azért ennyire ne mossuk össze a kategóriákat. Oké hogy a sony eredeti árán valóban eléggé drága, de a zenelejátszóknál nem az ár jelenti a kategóriát szerintem. Teljesen más felhasználói csoportot is céloznak meg, a sony egy minőségi mp3, flac lejátszó és nem több, a leírások alapján sem. A DX50 meg már egy minőségben előbbre mutatóbb szerkezet, de a maga méretével, akksiidejével, korai szakaszában software gondokkal.

    A fiio-ról pláne nincs véleményem, az x3-ért ez a topik nincs oda. Én azonos áron is inkább a sonyt választottam volna, vagy cowont és csak 3. helyen jött volna az x3. Idegenkedem tőle, mert megoszlóak a vélemények, nincs korábbról tapasztalatom vele, míg a másik két gyártóról volt, nálam kb ennyi döntött.

    AGE-T: nekem az elődje 2009-től 2014-ig napi használattal bírta a strapát, külföldtől kezdve mindenhol, egyedül a bekapcs gomb pöcke tört le 1 hónapja. Ettől maga a szerkezet, a bekapcsoló mechanika nem hibás, csak a gombot szedtem ki, így is be, ki tudom kapcsolni csak körülményes. A léptető gombokat állandóan használtam, könnyebben járnak, de még mindig bírják. 5 év napi használattal és még mindig bírná, akksija is hibátlan, bevallom nekem az összes technikai kütyüm közül ez a cowon s9 nőtt hozzám a legjobban, sok helyen volt velem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák