Új hozzászólás Aktív témák

  • bbkmachine

    aktív tag

    válasz Luc001 #25876 üzenetére

    "A media markt visszamenőleg megváltoztatta a pénz visszafizetési akció idejét, a vásárlástól számítva 2 hét a regisztráció ideje"

    Valamit benézhettél, ugyanis az akciót nem a Media Markt csinálja, hanem a Canon Magyarország. Vannak üzletek, amik részt vesznek a Canon akciójában és vannak amelyek nem. A Media Markt részt vesz az akcióban. A résztvevő üzletek listája a Canon Magyarország oldalán érhető el. Az akció időtartama egységesen 2014.10.31. – 2015.01.18.. Ezt a Media Markt nem változtathatja meg önkényesen és nem is tette, ugyanis ebben a pillanatban is ez a dátum (2014.10.31. – 2015.01.18.) szerepel az oldalukon.

    Van egy kitétel a pénzvisszatérítéssel kapcsolatban és szerintem ezzel keverted össze a fenti infót. Bármelyik, a Canon akcióban résztvevő üzletben veszed is meg a terméket, az igénylést legkésőbb a vásárlást követő 14 naptári napon belül be kell nyújtanod a Canon honlapján.

    Én vettem egy gépet egyébként szintén a Media Markt-ban és másnap regisztráltam is a Canon oldalán. Vissza is írtak Canon-ék, hogy elfogadták a regisztrációmat és megkapom a pénzt 28napon belül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák