Új hozzászólás Aktív témák

  • t_a_m_a_s

    őstag

    válasz Carasc0 #25007 üzenetére

    Én nem tudok neked érdemben segíteni. Azt tudom, hogy a videózás nehézkes, nyűgös dolog, pontosabban fogalmazva nem az amit az átlagjúzer elvár, gondol. Inkább pár perces "művészi", jól átgondolt snittek készítésére való mint arra, hogy levideózd a gyereket ahogy a játszótéren rohangál. Erre sokkal inkább alkalmas egy aránylag jó okostelefon, én is inkább azt használom.
    Nekem volt olyan időszakom, hogy majdnem egy évig a 18-105 volt fent a vázon, mindenre elég volt, átlagos felhasználás mellett én nem lihegném túl a fényerős fixek szerepét meg az örökös obi cserélgetést. A 18-105 az kb 6x-os zoom, elég az mindenre.

    Szerintem a milc-el sem úszod meg olcsóbban a dolgot, a jó objektíveket ott is meg kell fizetni, talán még drágábbak mint a hasonló minőségű Nikkorok.
    Nem rossz dolog a DSLR, de át kell gondolnod mit is akarsz, mert azért van alternatíva mostmár. Én ugyanúgy kezdtem mint te, belépő tükrössel, és a "soha nem veszek hozzá semmit" hozzáállással. Aztán pár év alatt telepakoltam egy fotós hátizsákot cuccal...

    Urak, többiek, mindenki: Egyszerűen nem hiszem el, hogy a topik még mindig itt tart, évek óta nem tud túllépni azon, hogy 5 hsz után MINDENKINEK a D7000/D5200-t ajánljuk... :W Szakadjatok már le erről, mert kurva gáz. Olvassátok már el, mit akar a kérdező, aztán ha nem tudtok segíteni, inkább ne írjatok semmit. Tegyük be az első hsz-be, hogy "Vegyél D7000-et vagy D5200-at", és a topik zárható... :F

    [ Szerkesztve ]

    Holnap majd jól beletépünk...

Új hozzászólás Aktív témák