Új hozzászólás Aktív témák

  • .bruszli.

    aktív tag

    Sziasztok !

    Történt pár fura dolog velem az elmúlt 2 napban,próbálok rövid lenni. Igazából az érdekelne,történt-e hasonló valakivel...és ha igen,lett-e valami megoldása a dolognak.

    Adott egy nevemen levő Praktikum kártya,amit szinte kizárólag netre használtam eddig,ha épp megfelelt az aktuális "egyedi ajánlat". Eddig kifogástalanul ment minden.
    Aztán most szombaton feltűnt a "Telenor próba" promóció,epp volt kicsit több,mint 500 ft egyenlegem,gondoltam uccu neki. Nem sikerült. --> Ügyfélszolgálat elárulta,legalább 1500 ft értékű feltöltés alapfeltétele az elmúlt 30 napban. Na jó,töltöttem rá.
    Próbáltam újra megrendelni..."nincs a megrendeléshez elegendő egyenleg" ( WTF ? ) ---> Újabb ügyfélszolgálat : beállították a kért csomagot. Másnap meg is jött az sms,hogy aktív; ill. a díját is levonták.

    Na azóta sem tudok felcsatlakozni netre az elvileg aktív csomagommal. Hozzáteszem,hogy 2 másik eszközben is próbáltam,szintén sikertelenül.

    Ma újabb üfsz : tecnikai supporthoz irányítottak. Kis idő múlva visszahívtak,átrágtuk a beállításokat...továbbra sem jó. Véleményük szerint hibás a SIM kártya,cseréltessem ki.

    Kicseréltettem. Semmi változás...több eszköz,nuku net.

    Újabb üfsz. Visszahívtak jóval később...erőltették a készülékbeállításokat; sok értelmét nem láttam,de újabb ( immár a 3. azonos ) hozzáférési pontot kreáltam ---> eredmény semmi.

    Most ott tartunk,hogy majd valamikor talán hívnak...aztán lehet hogy majd megoldódik a probléma. :U :U

    Remélem érthető voltam,próbáltam minél rövidebben leírni.

    Ha valakinek lenne tippje,mi lehet a gond,kérem ossza meg velem. :R

    ...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

Új hozzászólás Aktív témák