Új hozzászólás Aktív témák

  • KRoli92

    tag

    Kaptam választ a Vodafonetól e-mailben. Akinek van előleg, az átállás óta a teljes havidíjból jóvá írják. Elméletileg én még pár hónapig nem fizetek számlát, mert kb 10 ezer Ft előlegem van még bent. Ezért jelent meg túlfizetés az appban.

    "Nyilvántartásunk szerint a ***********-es hívószámhoz tartozó előfizetői szerződést 2020. december 16-án kötötte meg cégünknél Flotta 1 GB Special (e-Pack) díjcsomagban, mely során bruttó 20.000 forint előleget fizetett be.

    A szerződéskötés során befizetett normál előleget 27 százalékos ÁFA kulccsal fizette be, így az előleg visszaforgatását is a Vodafone által nyújtott 27 százalékos ÁFA kulccsal rendelkező díjakból kezdtük levonni a 2021. március 25-én lezárt számlától kezdődően.

    Szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2021. július 24-e és a 28-a közötti technikai átállás során a régi e-számla rendszerünket lecseréltük, melyet követően az előleg levonást már nem csak a 27 százalékos ÁFA kulccsal rendelkező díjakból, hanem az 5 százalékos ÁFA kulccsal igénybevett szolgáltatások díjakból is levonásra kerülnek. "

Új hozzászólás Aktív témák