Új hozzászólás Aktív témák

  • agyarka

    aktív tag

    válasz Geresics #2556 üzenetére

    A lakóterület felé a főbiztosítékot lekapcsoltam, azaz fogyasztás 0. A betáp 25 ös kábel, ami szintén nem okozhatja a különbséget.
    Amikor még nem volt leplombálva az óra funkció gombja, akkor az óra által mutatott teljesítmény (2.7.0) rendre kb. 20% kevesebb volt, mint amit az inverteren olvasni lehetett.
    Rövid ideig nézve az inverter napi számlálóüja is gyorsabban váltott. Mivel ez lehet a tört mérés eredménye, ezért vmikor hosszabb ideig is ellenőrzöm.

    Azonos hw esetén az eltérő fw valószínűleg hibajavítást esetleg új funkciót tartalmaz, amit a régiek automatikusan nem kapnak meg . (Természetesen nem úgy gondolom az automatikus frissítést, hogy egyszerre mindenkinek kiküldik lesz ami lesz, hanem ahogyan azt biztonságosan kell, ütemezetten, és nem kritikus hiba esetén felhasználói engedélyezéshez kötötten.) Manuálisan csak kártyáról lehetne frissítést indítani, de az SE nem letölthető a fw.
    Még a TV-m is megkérdezi, hogy akarom -e az új sw-t telepíteni, utána olvasok, és ha nincs hiba visszajelzés akkor engedélyezem. Az nem normális állapot, hogy amelyik tulaj nem veszi észre a hibát, annak a gépe úgy üzemeljen, holott esetleg már megoldották a problémát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák