Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    Topikgazda

    válasz Geresics #2965 üzenetére

    (#2961) agyarka, (#2963) ungawa, és (#2964) biker
    Visszaolvasva már én is látom, hogy nem nekem lett címezve, elnézéseteket kérem a figyelmetlenségemért, és külön köszönet mindenkinek, aki erre felhívta a figyelmem itt, és/vagy privátban is! :R

    Azonban ez is azt mutatja, hogy nem jó, ahogy ezt csinálom. A családomtól loptam időt, hogy gyorsan-gyorsan átfussam a kommenteket, és ennek felületes olvasás lett az eredménye, ami válaszra sarkallt, és ez további időt vett el a családomtól. Mindig ez van, már rég észrevettem, de most megérett bennem az elhatározás, hogy ezen változtatnom kell!

    Természetesen továbbra is itt vagyok, és segítek amiben csak tudok, azonban az állandó figyelést át fogom strukturálni olyan időpontokra, ami nem a család idejéből vesz el! Ez persze azt is jelenti, hogy az eddigi elhavazottságom fokozódni fog, így az itt, vagy privátban kapott ajánlatokra még lassabban fogok tudni csak válaszolni, de azért igyekezni fogok.
    Ma éjjel is (mikor a gyerekek már alszanak) 2,5 órát töltöttem privátban kapott ajánlatok elemzésével, de azt hiszem végre sikerült mindenkinek válaszolnom.

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák