Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    Topikgazda

    Na srácok, létrehoztam egy új youtube csatornát, ahol próbálom majd kiterjeszteni picit az itteni munkásságom. Kb. a lényeg az lesz, hogy eleinte az összefoglalóban is megtalálható infókat fogom videó formátumban megosztani pár perces bontásokban, hogy könnyebben emészthető legyen, illetve, ha valami fontosabb esemény lesz, és el tudok majd menni, akkor arról is készülnek videók, mint most a X. Szolár konferenciáról.

    Jelenleg ezen kívül még csak a bemutatkozó videót töltöttem fel, és valószínűleg apránként, de rendszeresen érkeznek majd a videók - már amennyire az időm engedi.

    Ez úttal viszont nekem volna szükségem a Ti segítségetekre! Szeretném, ha a csatornával még több emberhez tudnék eljuttatni hasznos információkat, és az itteni szellemiségben tudnék ott is másoknak segíteni, de ehhez az kell, hogy az emberek egyáltalán tudomást szerezzenek a csatornáról! Természetesen nem kötelező, de hatalmas segítség volna, ha feliratkoznátok, és még ennél is többet jelentene minden egyes megosztás, mert ha egyedül kezdem el mindenhol megosztani, akkor édeskevés emberhez fog csak eljutni.

    Természetesen a mai igényeknek megfelelően létrehoztam hozzá egy facebook oldalt is, aki ezen a platformon jelen van, ott is nagy segítség volna a követés:
    facebook.com/Napelemes.csatorna/

    Millió köszönet minden egyes segítségért, igyekszem méltó lenni rá! :R

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák