Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz edeleny #48255 üzenetére

    Ha a Te WiFi-s invertered nincs WiFi-re csatlakoztatva, akkor ez a veszély nyilván nem fenyeget Téged. Egyébként pedig a kapcsolati média (WiFi, UTP, GSM...) sokadlagos, a lényeg, hogy legyen net kapcsolata az eszköznek.

    #48254 airotkiv
    Simán el tudom képzelni, hogy a listában megtartott inverterek olyan upgrade-elhető firmware-rel rendelkeznek, amik hálózati kapcsolat esetén a jövőben kötelezően tartják majd a kapcsolatot egy nemzetközi, állami szervek által szabályozott partnerrel, ahonnan aztán számíthatnak majd leszabályozásra történő felszólításra. Pont úgy, ahogy a fogyasztás mérők is idővel le lesznek cserélve olyanokra, amik haza-hazaszólnak.

    Az nyilván sokat borítana a dolgon, ha a júzer az inverterét VPN elé tenné, így annak egy másik ország szabályozási instrukcióinak kellene engedelmeskednie. :) De rövidtávon nyilván az is probléma, hogy sok inverter nincs is hálózatra kötve, vagy ha mégis, a tulaj nem is engedi ki őt a nyílt netre.

    Egyébként pedig gorbep kollégának van igaza. Ha a hétvégén a dagadt beleolvas ebbe a fórumba, simán hozhat olyan törvényjavaslatot, ami a betáplálás feltételének a fentieket írja elő. :D Hétfő estig meg is szavazzák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák