Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz opr #15892 üzenetére

    Szóval akkor egy Palworld is jó játék? Hiszen az általad leírt dolgoknak ez is megfelelt! De akkor mi van ha általad leírt észrevételek alapján nem felel meg mindennek. Vagyis lehet neked egy Crackdown 3 hulladék játék, amikről hulladék kritikák készültek, és a játékosok nagy része is hulladéknak tartja, de mégis az a párezer (lehet túlzok, de most nem ez a lényeg) aki emiatt vett Xbox-ot, az minden idők legjobb játékának tartja... és mi van ha ezen játékosok nagy része pl a Baldurs Gate 3-at is annak tartja.

    Vagyis a jó játék fogalma az szerintem maradt szubjektív. Kollektíven persze lehet valamit jónak vagy rossznak tekinteni, de a mai világban, ahol egy nagyon jó megítélésnek tartott játék egyik napról a másikra nagyon rossz lesz, mert azt merte kérni, hogy kapcsoljuk már össze a Steam fiókodat egy PSN fiókkal, szituációk után azért lehetnek fenntartások a nép és a sajtó véleményével.

    De ott van az is amikor nagyon bölcs sajtó egy része csak azért húz le egy játékot (és mellett a játékosok egy része is egyből), mert a mai, lassan általánosnak tartott különböző ideológiáknak nem felel meg.

    Nekem van egy talán rossz felfogásom, de én úgy vagyok jelen korunk világával, hogy azt nagyon szépen tönkrevágta a modern kori média gyártás és fogyasztás és a social media. Ezt nem csak a játékvilágra értem, hanem úgy kb. mindenre.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák