Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz torma1981 #24907 üzenetére

    Ugyan azon az áron kapsz gyorsabb kártyát több / gyorsabb memóriát. Eladják a kis hibás GPU kat, jobb a kihozatal és olcsóbb a GDDR6 ram.Pénzt csinálnak a selejtből.
    Ellehetetlenítik mellé a konkurenciát akik árvágást kénytelen eszközölni. Jelenleg piacvezető gyártó és Nvidia nem egyenlő az Intellel, még ha sokan ezt is vizionálják beléjük.
    Plusz orvosolják az RTX árazására vonatkozó negatív kritikákat, ráveszik azokat a vásárlókat akik eddig nem váltottak Pascalról, Maxwellről, hogy váltsanak. nagyon sokan vártak a Navira, mert valami oknál fogva évek óta elhiszik ezeket a dolgokat.Most valószínűleg ezek az emberek közül is sokan Az RTX olcsóbb variánsát veszik meg vagy éppen a Supert azonos áron.
    Mellé valószínűleg a tőzsde is nőni fog ami szerintem a legfontosabb. 160 dollár fölött nincs gond nekik de 180 dollár körül bányászat nélkül boldogság van az osztalékuk alapján megítélve.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák