Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Locutus #26574 üzenetére

    Én is egyedül a hülye VR miatt fejlesztem ezt a mocsok pénznyelőt. HL Alyx-et végigvittem és az a 15 óra szórakozás azt mondom minden pénzt megér. Persze én régi motoros vagyok a HL univerzumban de van sok más érdekes VR játék amibe szívesen ölöm az órák százait.
    Ha a VR nem lenne már rég konzolon csapatnám mert a 1080 Ti is tud kevés lenni, hohó de még mennyire kevés!
    De nem tetszik a piaci irány, ez a raytracing számomra tök felesleges dolog. Havernál láttam, nem esett le az állam tőle... Ő átjött megmutattam egy-két VR címet, egy héten belül rendelte a VR szettjét... de már több embert is megfertőztem vele, rádumálni viszont senkit nem kellett, én csak engedtem, hogy kipróbálják nálam.
    És akkor csodálkoznak az emberek, hogy rosszullét lehetséges mikor a technika bőven nem tart ott, hogy teljesen immerzív legyen az élmény. Nagyobb látószög, nagyobb felbontás, nagyobb képkocka szám kellene és mindjárt kevesebb rosszullét lenne. Csak hát ez mind-mind raszter teljesítmény. Én ezért haragszom a piacra, mert sokkal előrébbmutató technológia kerül a háttérbe és ezt a hülye ray tracinget nyomatják.

    Tudom, mindenkinek más a fontos de ez most kikívánkozott belőlem... El tudom, fogadni, hogy másnak a Ray tracing a fontos. Egyedül csak az bosszant, hogy ezt az NV olyan ügyesen nyomta le a piac torkán, hogy az valami félelmetes.

    A válság előtt én már félretettem a pénzecském (ami persze most még kevesebbet ér, köszi tudjátokkiknek) a következő Ti kártyára, most viszont más dolgok fontosabbak lettek és kicsit átértékeltem a helyzetet. Lehet már a VR sem ér annyit számomra, hogy rávegyen egy több százezres kiadásra, pláne ha HMD-t is meg picit a rendszert is upgradelni szeretném akkor már a milliót karcolnám... alulról...

    Azt hiszem kb így lesz egy konzolt életében nem birtokló, kivénhedt, vaskalapos PC Gamerből konzolos...

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák