Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz 5381 #5661 üzenetére

    Nem tudom ismered-e az Olympus Mintabolt teddpróbára akcióját? Egy korrekt kaució mellett ingyen ki lehet próbálni az aktuális gépeiket egy hétig. A korlátozás mindössze annyi, hogy egyszerre egy objektívet és egy vázat tudsz elhozni. Érdemes előre egyeztetni velük, hogy mit, mikor szeretnél kipróbálni. (nem tudom, hogy 4/3-mikro4/3 konvertert tudnak-e adni mellé, de ha szépen mosolyogsz és elmondod milyen obit szeretnél próbára tenni tán még örülnek is a tapasztalataid megosztásának... :) )
    Neked mindenképp a keresős vázak között érdemes válogatni, az E-M1 a top, az kezeli teljes értékűen az objektívjeid. Ami még van, az az E-M5, E-M10, ezekkel a fókusz biztos lassabb lesz, de olcsóbb, korrekt vázak. Az E-M5 már használtan is szokott lenni.

    Egy másik tipp: ha veszel bármi Olympus apróságot a Mintaboltban (ez sajnos csak Budapesten él), akkor 8e Ft-ért vehetsz egy Prémium Klub tagsági kártyát, amivel viszont minden későbbi vásárlásodra kapsz 15% kedvezményt. Ez egy váz vásárlásánál azért elég szép megtakarítás tud lenni. :)

Új hozzászólás Aktív témák