Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    Sziasztok!

    Olvasgattam, de nem tudtam megfelelő progit találni, szóval kérdezek.
    Tapasztalatok alapján ki mit ajánlana otthoni hálózatra másik gépről való eléréshez?
    A teamviewerrel szemezek még, de írták, hogy azt nem lehet állandóan használni free verzióban. Fizikailag távoli eléréshez viszont remek, ill. manapság már okostelóról is használható, szóval távolról meg tudom oldani. Hamachi-ra panaszkodtak hogy egyik gépen megy, másikon meg nem. Ezért kellene más alternatíva.
    Van egy kicsi gép seed szervernek, ill. központi tárolónak (jelenleg filmek, később bizt. mentés is lesz, hasonlóak). Van egy PC, valamint ha tesómék itthon vannak, akkor laptopok. T-home ADSL net (10Mbit-es), PC, szerver vezetékesen, laptopok wi-fi-n csatlakoznak. Olyan progi kellene, amivel a routerre dugott szervert el tudom érni az otthoni hálórol, akármikor, akármeddig, bármelyik gépről (persze egyszerre csak egy) és teljesen ugyanúgy tudom használni, mint ha előtte ülnék (fájlműveletek, telepítés, letöltés, beállítások, stb.).
    Jó lenne ha mindezt ablakban tudná, nem pedig full képernyőn. Ehhez elég nekem a windows távoli asztali kapcsolata? Elég biztonságos, ha a wi-fi titkosított + jelszavas? Más alternatíva? Logmein-en nem tudtam elmenni, hogy ez most mennyire korlátozott ingyenes verzióban.

    Üdv

    [ Szerkesztve ]

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák