Új hozzászólás Aktív témák

  • CöcBömb

    csendes tag

    Pár napja már nyúzom a készüléket és nagyon szeretem, bár a P9-em után nem nagy az "aha" élmény! Azért is akartam a nagytestvérét beszerezni, mert azzal is meg voltam elégedve.

    Akad még pár dolog, amit sehogy sem tudok beállítani:

    - A Youtube még mindig nem küld értesítést az összes engedélyezés után sem.
    - Az sms-nél nem mutatja a képemet, viszont az összes partnerét igen. Ha rákattintok a kis ikonomra, akkor előjön a képem, meg egy QR kód. Már mindent próbáltam, új képet beilleszteni, stb....de még mindig csak egy üres ikon a fejem. Nem nagy dolog...na, de nekem mégis.
    - Néha feloldáskor brutál nagy képernyőre veszi magát magától, akkor óriási ikonokat látok, pár másodperc után, ha lezárom a képernyőt és újra vissza, akkor egy narancs keret jelenik meg, majd eltűnik, és újra a normál ikonokat látom. Jaj, de zavaró.....

    Úgy gondoltam, hogy nem bontom még ki az új fülhallgatót,a P9-es még nagyon szépen ment, majd átalakítóval használom, megnézem milyen. Konkrétan olyan halk a hangja maxon is, hogy a városban semmit nem hallok. Itthon kicsomagoltam az újat és elképesztő a különbség, le is kellett vennem a hangerőből. Miért csinálják ezt?

    Nagyon tetszik, hogy lezárt képernyőnél is látom az órát, az sms-eket, és így sem fogyaszt ....Szuper az üzemidő, végre egy olyan telefon, amit használni is lehet állandóan és nem kell külső töltőket csatlakoztatni mindig....mondjuk a P9-em is bírta egy napig, de ha rákattantam valamire, akkor ott jól jött, ha van egy külső akksi.

    [ Szerkesztve ]

    Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...

Új hozzászólás Aktív témák