Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
-
DigitXT
félisten
Én csak most láttam meg az írást: szerintem tök jó, nekem tetszik.
Én végül ''fejenállva'' szereltem fel a hűtőt: egyrészt úgy jobban hűt, másrészt úgy még el is fért, végül pedig úgy csak rá kell tenni egy 12-es ventit 5V-on, és máris minden oké, ellenkező esetben még annak a rögzítésével is szívhatnék, ha egyáltalán elférne úgy.
Ha majd vki képeket kér, hogy hogyan van nálam felszerelve, ide irányítom.
Ja, én egy VF900-Cu-LED-et próbáltam ki előtte: az sem vált be! Szóval a VF700-AlCu ''elvérzésén'' egyáltalán nem lepődök meg, és csatlakozva a feltételezésedhez, szvsz tuti, hogy a VF700-Cu se lett volna nyerő: egyszerűen túl sok hőt termel egy ilyen kari, erre bazinagy borda kell (mint pl. ez, mégha valóban kisebbnek is érződik kézbevéve, mint amikor az ember a képeken látja). Aztán arra a nagy bordára már elég egy viszonylag kisebb légszállítású venti is, jól.
-
aginor
veterán
Látom, nem nagy az érdeklődés a téma iránt.
Ha ezt tudom, akkor nem ba**ok el rá két napot.
-
aginor
veterán
Végre megérkeztek a várt képek, és a cikk is elnyerte végső formáját.

-
twollah
nagyúr
Kicsit tobb kep jo lett volna a hutorol, kartyarol, az osszeszereles meneterol.
A tablazatok jol neznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de a hr-03 képes hüvösre tenni.
Én végül ''fejenállva'' szereltem fel a hűtőt: egyrészt úgy jobban hűt, másrészt úgy még el is fért, végül pedig úgy csak rá kell tenni egy 12-es ventit 5V-on, és máris minden oké, ellenkező esetben még annak a rögzítésével is szívhatnék, ha egyáltalán elférne úgy.
Ja, én egy VF900-Cu-LED-et próbáltam ki előtte: az sem vált be! Szóval a VF700-AlCu ''elvérzésén'' egyáltalán nem lepődök meg, és csatlakozva a feltételezésedhez, szvsz tuti, hogy a VF700-Cu se lett volna nyerő: egyszerűen túl sok hőt termel egy ilyen kari, erre bazinagy borda kell (mint pl. ez, mégha valóban kisebbnek is érződik kézbevéve, mint amikor az ember a képeken látja). Aztán arra a nagy bordára már elég egy viszonylag kisebb légszállítású venti is, jól.

A diagramok nekem tetszenek