Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Gyurma_13 #4019 üzenetére

    A TT-s jegyet továbbra is hibásan kezeli. Elveszi, de nem adja vissza a jegyet, ha megszakad. De a jegy rövid idő alatt (10 perc az első) újratermelődik, így nem zavaró.
    Ha a managert is így kezelné (elvenné az elején), a sok várható reklamáció miatt előbb-utóbb vissza kéne állítaniuk a korábbi kezelési módra. Vagy meg kéne oldaniuk végre rendesen, tranzakció kezeléssel. A futam elején elején tr indít, ha megszakad (pl.kilövöd), teljes visszagörgetés: nincs r$,fame,gold stb, korábbi állapot visszaállítása: kocsi,managerek,tt jegy. Ha végigmegy (véget ér a futam vagy dnf), akkor írja jóvá az r$/fame/gold-ot, veszi el a managereket, rontja le a kocsi állapotát (helyezéstől függően). De inkább ne legyen tr, mert elég nehézzé (nem túl hatékonnyá) tenné a farmolást, kb. 50%-a maradna meg a megszerzett goldnak (jelenleg a 3.2-vel 75-80%-os, 42-ből 30 körül marad a 285. szinten)

    @oz82: 80.000r$ rémlik, mint nyeremény, valóban jobb lenne, ha megadná a kocsit annak, akinek nincs meg, akinek meg megvan, némi gold-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák