Új hozzászólás Aktív témák

  • petya2000

    csendes tag

    válasz grafnet #20511 üzenetére

    grafnet, Styleair Köszönöm a válaszokat! :K

    Ha valakinek lesz még észrevétele, véleménye szívesen elolvasnám ha megtisztel vele, hogy dob egy választ az előző kérdésemre (üzemidő/frissítés) !

    A frissítésekről még annyit, hogy van e olyan, ami az üzemidőn javítania és a telefon magától adja fel elérhetőként (régebben játszottam még s advance telón a romokkal, kernelekkel, de valahogy mindig volt valami baki fejlesztés ide vagy oda, 99% ban a gyárihoz kellett visszatérni még ha kicsit "elavult" is volt, mert stabil volt, minden funkció működött vagy épp nem zabálta az akksit, stb. ) 8.2->8.5-> és van e tovább ezt követően ?
    Szóval lényegében ha nem javul valamilyen téren, akkor én kihagynám a megbízhatóságért cserébe. Persze ezt én így nem tudom megítélni, ezért is kérdezlek titeket, hogy ebből a szempontból van e továbblépés, fejlődés, vagy a biztos az a 8.2 alap ?
    Tudom, ez is többnyire szubjektív nézőpont kérdése de azért alapvető dolgok pl ez az üzemidő kérdése, funkciók stabilitása (főként a GPS, adatforgalom, wifi, és persze a hívások stb) mindenkinél előjön vagy megmutatkozik. A kinézettel nekem jelenleg nincs nagy problémám (csak emiatt nem váltanék jelenleg), bár azt hittem, hogy "furább" lesz a lenovomhoz képest de sokat nem kell pluszba bűvészkedni :) .

    Továbbra is köszönet és tisztelet a válaszolóknak! :R

Új hozzászólás Aktív témák