Új hozzászólás Aktív témák

  • Antilhu

    tag

    Sziasztok!

    Synology-s Wordpress kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni.

    Van egy külső hostingban lévő wordpress oldalam, amiből szeretnék localba a synology nasomra egy homokozót képezni, több dolgot kellene kitesztelnem (adatbázis optimalizálás, újPHP verzió...) és nem a live-on akarom.

    A migrálást ez a leírás alapján csináltam: [link] . Az oldal nagyjából megy de vannak furaságok, ezek:

    1. Ez egy családi fénykép tár és nagyon sok fotó van fent ezért is fura, hogy a migrálás során nem mozgattam még a \wp-content\uploads\ mappa tartalmát, azt gondoltam postok szövege lesz csak meg, de azt tapasztalom hogy nagyon sok kép bélyegképe még így is látszik, mi lehet az oka? Elvileg csak egy hónap médiáját hoznám le a teszteléshez.

    2. Ha 192.168.#.###/wordpress/ címen belép és látom a postokat, de ha azt írom be hogy http://192.168.#.###/wordpress/2020/02/ akkor 404 A keresett oldal nem található. Hiba jön. Hasonló a jelenség ha a menü rendezerből más oldalra navigálnék: pl: http://192.168.#.###/wordpress/archivum/ erre is 404 es hiba jön; szintén gond van a categória szűréssel is http://192.168.#.###/wordpress/category/kategória1/ erre is 404-es hiba jön.

    3. Jatpack azt kéri hogy erősítsem meg a Safe mode-ot, de mikor rámegyek Something went wrong és egy Try Again van. Nem akarom automatikusan stagingelni az újjításokat, jó nekem ha manuálisan csinálom a live-on, akkor nem is tudom szükséges-e az a plugin a test környzetben?

    4. Nem akarom hogy kívülről látszódjon, most nem tölt be ha nadomaincime.##/wordpress/ írok be. Nem tudom hogy ez hiba vagy megoldás, de meg szeretnék győződni hogy a beállításokkal tiltva van külső elérése.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv: Antilhu

Új hozzászólás Aktív témák