Új hozzászólás Aktív témák

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz tisn #38137 üzenetére

    Vallásosokkal nem vitatkozom, tök felesleges. Ha szerinted az a normális, hogy név nélkül kell nyilatkozzanak orvosok (itt például) a helyzetről, mert a propagandát nem rendítheti meg az, hogy gáz van az ellátással, ezért tilos fotót és videót kijuttatni az intézményekből és nem nyilatkozhatnak a frontvonalban levő dolgozók, akkor annyira fordítva ülsz a lovon, hogy konkrétan a fejed is lefelé lóg.
    Az olaszoknál azért van fegyelem - ha erre a triviális összefüggésre magadtól még nem jöttél rá - mert tele volt a média azzal, hogy milyen nagy a baj. Mi megint itt úgy teszünk, mintha minden faszányos lenne, az egészségügy tökéletes, mindenkit meg fogunk gyógyítani, senkit nem hagyunk az út szélén, legyőzzük, csatába megyünk, háború van, de nyerünk, mert a világlefaszábbkormánya van itten éppen hálisten. Ha ehelyett az lenne, hogy X fertőzöttből Y ember került kórházba, ebből Z meghalt, és ebből a Z-ből 2% az oltottak aránya, tehát aki nincs oltva, az az életével játszik, akkor talán elképzelhető lenne, hogy mondjuk nem álltunk volna meg 60% alatti átoltottságnál, mert az, hogy a Merkely Béla roppant vonzó fejét nézed egy hirdetőoszlopon, az vajmi keveset lendít a dolgokon (de legalább jó sok pénzünkbe került).
    Pont ebben a topikban pont rohadt sok júzernek van EÜ-s kötődése, ismeretsége, meg vagyunk egy páran, akik elvesztették a hozzátartozójukat is ebben a szartengerben, szóval szerintem tök feleslegesen akarod itt védeni a védhetetlent, az egész járványkezelésünk el van kxrva, ami engem speciel azért csesz fel végtelenül, mert én személy szerint mindent megteszek, ami állampolgári szinten elvárható, de a teljesen bárgyú kommunikáció, a felelősséget ide-oda tologató intézkedések, a halogatott korlátozások és azok ésszerűtlensége konkrétan azt eredményezi, hogy megint sokkal jobban meg fogjuk szívni, mint ahogyan azt kéne. Tele van most már a nyugati liberális társadalmak világa olyan példákkal (olasz, portugál), ahol úgy fogták meg a negyedik hullámot, hogy el sem tudott kezdődni, de a magyar észjárás, meg a székely furfang az már korábban sem jött be, de nem tanulunk ám "laborokból", hanem tátott szájjal rohanunk oda, ahová nem nagyon lenne érdemes.
    (És persze azért is felcsesz, mert mondjuk mennék a CES-re, ami jelen pillanatban még egy létező lehetőség, de ha továbbra is teszetoszáskodik a hatalom mindenféle demagóg politikai érdekek mentén, akkor rövid időn belül át lesz rakva ez az ország a vörös zónába, aztán utazhatsz Kazahsztánba, mert azt a Szíjjártó elintézte és még büszke is rá.)

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Új hozzászólás Aktív témák