Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz kw3v865 #4344 üzenetére

    Ezt te sem gondolod komolyan :) Már bocsi.

    1 hét telt el a szigorításoktól (a számadatokat nézve, amit már tartalmazhat) és 5-7 nap az átlagos lappangási idő. Utána is max tünetek, de a tesztelésük is ezt követően lesz meg, aminek az erdményére szintén várni kell. Azok a számok, amik ma jöttek - figyelembe véve a kedd-szerda (hétvégét+március 15-t) abból eredő gyenge számok voltak. Ami a ma lejelentett mennyiségből van az kvázi múlt heti/márc 15 lehet. Az is csak az a akkor bekönyvelt. Egy PCR teszt eredményére is sokat kellett várni korábban... nem azonnali.

    Ergo, ez a számokból kilátható hurráhangulat most még nem indokolt. :) :(

    Az a két hét valójában egy hét, vagy még annyi sem és a lappangási időt is figyelembe kell venni. tehát , nem történt(/történhetett) itt még semmi.

    Ezeknek a számoknak még semmi köze a múlt hét hétfői szigorításokhoz.

    Apropó. nov-dec-ben rengeteget hallottunk arról, hogy a tesztelés csak egy dolog, h. csúszott, de sokszor rengeteg időt kellett várni az ereményre (arra meg, h. statba kerüljön még többet), ezekről van most valamilyen hír?

    #4345daneel_hu

    Mivel most nem egy, hanem két rendkívül alacsony számokat ''adó' nap volt (nem csak a keddi, hanem a márc 15 miatt a szerdai is), ezért torzítás van az adatláncban.

    Mindezeknek megfelelően az elkövetkező napokra meg jóval magasabb számoknak kellene lennie - vagy különben nekem valami bűzlik :D ;] :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák