Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz Aryes #6969 üzenetére

    "Sziasztok! Nekem meg pont az a bajom, hogy - többek tapasztalatával ellentétben - a karom nem fáj egyáltalán, de még csak az oltás helyét sem érzem, annyira, hogy nem is tudom, hogy hol szúrtak meg. Engem tegnap délelőtt oltottak, Szputnyikot kaptam. Volt pár tizednyi hőemelkedésem (37.6 volt a max), de mostanában valamiért elég gyakran megy fel 37.1-37.3 környékére, fogalmam sincs miért (voltam covid teszten is emiatt, negatív lett), valamint fájt a fejem, de ezt nem az oltásnak tulajdonítom, tekintve, hogy hetente többször van fejfájásom (frontérzékenység).
    Lehet, hogy placebót kaptam? 🤔"

    Placebót, azt! :R :DDD
    Az oltás helye nem mindekinek fáj, mondjuk nekem pokolian ha megnyomom vagy megpróbálok azon az oldalon aludni. De emlékeim szerint legalább 24 óra kellett mire elkezdett egyátalán érzékenyebb lenni, aztán kezdett fájni.

    Fejfájás, erős gyengeség volt a többi oltási reakció – úthenger-effekt –, láz semmi nem volt szerintem, hacsak nem éjszaka és nem vettem észre.
    Nagyon pici émelygés, de az inkább szakaszokban. Pulzust szerintem nagyon megemeli a Sputnik V. (nem tudom más mérte-e) Nekem brutális volt. :)

    Pedig 5 hónapja voltam covidos, és antitestem is volt a teszt szerint.
    A cég irodaházában van egy recepciós csajszi, ugyanakkor kapott Sputnikot mint én, 1 évvel fiatalabb. Semmi oltási reakció. (covidos se vót')
    Egyénfüggő – nem kell többet belelátni. Az immunrendszerem általában hevesen reagál minden szir-szarra, ennyit tudok még mondani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák