Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz kw3v865 #7586 üzenetére

    "és valószínűleg sokkal több embert küldhetnek majd oltópontra"

    Az oltópont tökéletes plda a szervezésre. 1+év lett volna kialakítani, megszervezni, letesztelni az oltópontokat. Nem sikerült. 1év alatt.

    Ehelyett az egész rá lett tolva a HOrendszere. Akik egyik nap reggel 7től este 7ig oltanak másik nap 7-7ig az az elöző napi rendes melót pótolják. És itt megint bejön hogy a szervezés egy katasztrófa. Egy ember normális esetben lenne 3perc. De az ide is oda is adminisztrálás, a nem működik a rendszer, HO telefonál, fia veszi fel, majd rácsörög visszahív... vagy HO kimegy bekopog hozzá... mert nem éri el (vagy mert nem tud rendelőbe elmenni) egy ember átlagban simán 15-20-25perc. A szervezés látható ezen a szinten is katasztrófa. Ami miatt sikeres nem az oltópont amit 1év alatt nem sikerült összerakni hanem a HOk. Akik szétt dolgozzák magukat.
    És itt egy külön csoda, hogy a HO ismeri a betegeit. Tudja kinek mi kéne. Erre felhívják, hogy mit gondol, hogy képzeli hogy a szteroidos! vesetranszplantáltnak pfizert akar adni adjon be kérvényt ha ilyet akar!

    és mielött mennének a fanfárok Orbán is megmondta az volt a PR tavaly, mondta be a Kossuth napi 10* hogy egy számít az emberélet abban mérjük a sikerességet. Hééé dobogósak vagyunk halálozás/popban. Ebbe mérjük a sikerességet. Megbuktunk. A világ legrosszabb szűk körében vagyunk. Még durvább ha mellé rakod a tot cases/pop-ot. Úgy extra brutál amit látsz. Tudod mért van ez? Mert a magyar EÜ jórészt az inkompetens szervezés miatt bedölt. És a fenti számok is úgy jönnek össze hogy sok orvos nővérnél nem ritka, hogy egyhuzamban tolnak le 30ht+, hogy nem ritka, hogy vki heti 100h+t dolgozik le! Nem megy haza amíg össze nem döl mert tudja akkor az +3halott.

    Amúgy nagyon remélem, hogy az oltópontok most már tényleg felpörögnek.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák