Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    válasz upc on-line #5154 üzenetére

    ha mindenki elolvasta a levelet akkor ez a link feltünt mindenkinek:
    ászf
    itt megtalálható a lenti 3. fülön az egyéni előfizetői szerződés, erre kattinva pl egy ilyen pdf-et kapunk:
    egyéni nov1-től

    Bár az igaz, hogy egy sajátot megnéznék, nem csak egy ilyen általános nem kitöltött.
    Sajnos még nem sikerült elolvasom minden apró betűs részt.

    19.oldal
    A fenti, elektronikus hírközlési szolgáltatásoknak nem minősülő szolgáltatásokra vonatkozó rendelkezések kizárólag az Előfizetők teljes körû tájékoztatása érdekében kerültek egységes szerkezetbe szerkesztésre a Szolgáltatásra vonatkozó feltételekkel, így azok módosítása – tekintettel arra, hogy e járulékos szolgáltatásokra vonatkozó rendelkezések nem tartoznak az Eht. hatálya alá – nem minősül az Előfizetői Szerződés Eht. 130-132. §-ai szerinti módosításának, így az Eht. 144.§-ban foglalt tájékoztatási kötelezettség sem terheli e vonatkozásban a Szolgáltatót.

    Kérésem: Legyen olyan kedves jelezze, hogy hol lehet ezt a bontást megtekinteni, hogy melyek azok a szolgáltatások, amiről engem tájékoztatni kell (ha bekapcsolják és elkezdik számlázni nekem) illetve melyek azok amelyről a UPC-nak nem kell tájékoztatni engem
    (csak internetem van)

    Kérdésem:
    HA ilyen tétel megjelenik a számlán
    (mert ha elfogadjuk ezt a módosítás akkor bármikor megjelenhet mondjuk 3251+500ft vírusirtó havidíj vagy bármi más)
    De nekem a folyamatosan beállított átutalásba minden esetben 3251 ft van, akkor ezzel én elfogadom a vírusirtó havidíjt vagy nem?

    Kérdés2:
    (üfszolit kivárni lehetetlen asszem 70ről Módosításra kerül az Ügyfélszolgálati ügyintéző 60 másodpercen belüli bejelentkezésének aránya minőségi mutató célértéke 65 %-ra. A módosítás valamennyi ÁSZF 4/b számú mellékletét érinti.
    Emailen keresztüli szerződéskép nem elfogadáshoz mi kell? milyen azonosító?
    És mi történik ha nem fogadom el? Ez egyenlő a szerződésbontással? vagy érvényben marad a régi tavalyi szerződésem amely most már határozatlan idejű vált?
    [pl ezért sem szeretném ha engem email/telefonon keresztül tájékoztatnának, hanem a régimódi levélben hogy változni fog a havidíjam, hogy időben tudjak ellenkezni, bontani/újat aláírni hátha úgy kedvezőbb stb]

    Válaszait előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák