Új hozzászólás Aktív témák

  • Vrtboy

    tag

    válasz aleister #2408 üzenetére

    Nem. Nem kell kikeresnie, de ha arra van energia, akkor kb. ezt is meg lehet tenni.
    Btw.: Gondolom veled is gyakran előfordul, hogy olyan fórumokat használsz, ahol egy adott topic, vagy maga a fórum szét van töredezve a sok kérdéstől (visszatérőktől is).

    A topic adminisztrátora vagy nem akarja, vagy nincs rá kapacitása, hogy egy - egy gyakran visszatérő kérdést a téma nyitásához mint egyfajta FAQ. belinkeljen. (nem mondom hogy ez lenne a dolga, de azért sok olyan fórum van, ahol ez így működik és igen hatékony).

    Azt meg azt gondolom álszentség lenne feltételezni, hogy ha infóra van szükséged egy olyan témában amit nem ismersz és meglátogatsz egy fórumot, hogy többszáz vagy ezer oldalt visszapörgess. Ha így van, akkor sorry... Saját tapasztalom, hogy gyorsabban választ kapok a saját specifikus kérdésemre ha kérdezek, mint hogy a szétszemetelt fórumban megtaláljam az információt ami esetleg ott van... Bocs, ez az én szegénységi bizonyítványom..nyilván..

    Mellesleg: Én nem kértem szívességet. A kérdésem NEMarra irányult, hogy vegyek e YN vakut vagy sem. Ha ő volt olyan kedves, hogy kifejtette álláspontját, ezt csak külön köszönöm. Pro és kontra eleget olvastam és úgy döntöttem hogy megpróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák