Új hozzászólás Aktív témák

  • Aurig@

    őstag

    Üdv. Mindenkinek!
    Átalakítások vannak nálunk és lenne két kérdésem.
    Ezen a képen /bal felső dupla dugalj/ vezetékeit mivel érdemes összekötni? Wago-val vagy esetleg dupla érvéghüvellyel, bár ez utóbbit csak legvégső esetben használnám. Kérdés, hogy a wago-k elférnének e a kötődobozban? Mindhárom vezetéknek /fekete, kék és zöld-sárga/ két bekötési lehetősége van /sorolható/. A fázishoz 5-ös wago kellene, a nullához és a földeléshez 3-as. Jól gondolom?

    A másik kép ez lenne.
    Sorolt dugaljak lesznek középen és alul. A felső kapcsoló, ez adja magát.
    A leendő középső dugalj egyik nulláját /wago-ból ki/ bekötöm a dugalj nullájába innen pedig visszakötöm a wago-ba, a földelést ugyan ezzel a megoldással, a feketét, ami a kapcsoló, bal oldali piros, szalagozottja, lehúzom a középső egyik fázisba, majd a fázisból bele a wago-ba így bekerülne a körbe a dugalj. Mert jelenleg a képen lévő, középső konnektor nem lenne használható.
    Az alsó dugaljnál pedig a piros szalagos földet a dugalj földjébe és innen bekötném egy 3-as wago-ba, hogy a másik két földet is beköthessem. A nulla és a fázis mehet sorolva.
    Az alul és jobbra elmenő vezetékek egy-egy kismegszakítóval vannak ellátva. Mindegyik 2*1-es aljzatban végződnek.
    Sorolt aljzatokat már kötöttem be, viszont ilyen megoldást még nem. Működni fog így minden, ahogy leírtam? Remélem érthetően fogalmaztam.
    Köszönöm, aki válaszol!
    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    <<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

Új hozzászólás Aktív témák