Új hozzászólás Aktív témák

  • finest

    őstag

    válasz finest #1493 üzenetére

    Egy érdekesség még eszembe jutott a "tolerable" szó kapcsán, ami magyarul annyit tesz, h elviselhető, vagyis inkább a maximum mennyiséghez van köze, mint a minimumhoz. De nem ez a lényeg.
    Olvastam nemrég egy cikket a neten arról, h az elmúlt 50 évben Amerikában az összes ismert, és közkedvelt kaja adagjainak mennyisége legalább 20-30%-ot nőtt. A fánktól kezdve, a hamburgerzsömlén át, az üdítőkig mindené. Ezzel az embereket mohóságra szoktatják, azt hiszik, ha 30%-kal többet zabálhatnak, 30%-kal jobb lesz az életük is. Közben egy fenét. ** Ez a színtiszta üzlet, elhitetik veled, h ettől élsz jobban, nem szenvedsz hiányt, dúskálsz mindenben. Pont ez van a vitaminokkal is, a sok szemét gyógyszergyártási hulladékot eladják étrend kiegészítőnek, ráadásul nem elég, ha 100mg-ot eszel belőle, egyél legalább 1000-et!* Fogyasszál, na akkor hajrá, mindenki!

    *Ammeg, h az étrenddel is bevihető lenne, pl. egy narancs formájában a napi szükséglet, az eleve kizárt, az ördögtől való eretnekség. És jönnek a hülyeségek, h kivonják a vitamint az ételekből akarattal, meg ilyenek....Atya ég!
    **Elhíznak, a sok étrend kiegészítőn, meg az amúgy is megnövekedett mennyiségek miatt, folyton betegek, és még több vitamint zabálnak, hátha jobb lesz. LOL

    [ Szerkesztve ]

    “Don’t shoot, I’m Globish.”

Új hozzászólás Aktív témák