Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Mister_X #3129 üzenetére

    Szerintem ebbe jobb ha nem megyünk bele, mert sajnos vannak benne olyan tankok, amik csak a tervezőasztalt hagyták el (vagy még azt sem). Elég csak leírásokat olvasni a dögöknél. Az olyan tank is sok, ami csak prototípus volt, de harcban nem vett részt.

    Viszont rátérhetnénk annak fontosságára, hogy tényleg kell e új topic a Ground Forcesnak. A WG produktumainál ugye egyértelmű a dolog, mivel nem átjárható a két játék, és a jövőben sem tervezik tudtommal. De itt lesznek olyan csaták, ahová vihetsz mindent. Most akkor szerencsétlen fórumozó hova írja majd a panaszát? A repcsis részbe, van a tankosba? :)
    Szerintem mi itt, akik aktív játékosnak számítunk szavazzunk erről, aztán ha szükséges akkor kalapáljunk össze egy új topicot.

    RG4L:
    Már látom én is, jogos a pont, nem bomba volt, viszont egy pillanatnyi lag (vagy LaGG :D) is simán csinál ilyet.

    Th1sN04ll:
    Igen, rossz érzés az is, de még rosszabb, ha egy nehézbombázód lesz oda a hülyeséged miatt. :)

    Dictator^:
    Így van, ha basic kvalifikáltad a gépet, automatice +30 pontot kapsz a reloadra, azaz, már csak 20 kell a maxhoz, az 50-hez. A felette kiosztott pontok csak pocsékolás. Ilyen szempontból jó is a rendszer, mert tulajdonképpen büntet, ha túl türelmetlen vagy, és csak pakolászod a pontokat mindenfelé, aztán meg ha kvalifikálsz, a maximális pontszám feletti xp-t bukod.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák