Új hozzászólás Aktív témák

  • Stigma.HC

    senior tag

    válasz PAtr0n #3345 üzenetére

    Hát nem tudom, én hónapok óta nem költök már pénzt a WG termékére, mégis jól elvagyok most is. Pedig jelenleg is van prémem, arany cuccokra sosem költöttem (kivéve mióta lehet venni kreditért is mindent! Ezt elfelejti mindenki. Hol itt akkor a nem megvásárolható előny) Prémtankok nagy részéhez is ügyesen jutottam hozzá. Az hogy a játékosok nagy részének gondot okoz magasabb tierben fent tartani a gépeket, nekem ebből az jön le hogy nem tudnak vele jól játszani.
    Én amúgy egyik cégnek sem emelnék bálványt, profitorientált mindkettő, most verseny alakul ki köztük a játékosok kegyeiért. Enélkül egyik sem lenne ilyen kedves. Én viszont ezen felül is tartom magam ahhoz, hogy pénz befektetése nélkül is lazán ellehet lenni mindkét játékban. Szerintem ez elég korrekt dolog azért.
    Annak meg kifejezetten örülök, hogy valamennyi már most eltér a két játék. így felüdülés egyikből átmenni a másikba ha épp beleuntam (persze ha van éppen szerver)

    "Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

Új hozzászólás Aktív témák