Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Kár filozni rajta mi lesz, a lényeg dolgozik a gyártó egy új kijelzőn és nem most vágott bele így nem kanyarodunk el a topiktól
-
-
Nem gond. Játéknak jó. Aki akar nyugodtan pöcsörésszen az órán. Én nem fogok.
Attól hogy valami opció és lehetőség - nem kell kihasználni.
Azt érzem, hogy egyre többet keresik a kerülő utakat a természetes bevitel mellett. A klavi a csuklón szar helyen lenne.
Főleg miután megtudtuk mennyi szabad hely van a hátad közepén! -
Frozen
addikt
válasz
Polarstar #28 üzenetére
Szerintem ezt túl korai lenne kijelenteni. Nem tudjuk hogy mennyire rugalmas és merev anyagról van szó. Mert valami hajlékony az nem jelenti azt,hogy bizonyos pozicióban nem lehet merev.Amugy ki akar irni amikor már szinte minden érintőfelületen történik és gépelni gyorsabban lehet mint huzni a ceruzát.
-
Frozen
addikt
Sokan elfelejtík ,hogy ami megvan törve annak mindig is lesz egy látható éle. Gondolj egy papírlapra ha félbe hajtod akkor is ott a vonal. Ha viszont feltekered egy tolal akkor sokkal gyengebb toresek vagy szinte semmi nem latható rajta.
A fold szerintem soha nem lesz olyan amiben a tores nem lehet majd látni. Max akkor ha valami motor a kinyitas utan kifeszítí,de ez pedig csokkentene az eletartamot.Mar reg fejleszti a samsung ezt az eljarast regebben voltak szivarogtatasok karkoto es abbol tudod kihuzni a kijelzot stb... ( anno amugy lattam egy filmben full atlatszo telefont,szerintem 2030 ig az is a nep kezebe fog kerulni)
A színfalak mögött a fejlesztesek tobb evvel elorebb jarnak mint amiről a nyilvanos embereknek tudomasa van. -
válasz
#33573632 #24 üzenetére
Jogos. A szoftver kínálat vitte el az egészet.
Azért ez bizony üttörő volt akkor.
És nem. A a Sharp Zaurushoz nem volt köze. Mert az linuxos volt. A funkciókat jelölted ki cerkával mert nem kézre állt. Igaz volt OCR is.
Ő is egy kezdeti próba volt. A Note minden tekintetben siker.
Nekem is az van. -
Rodi 4.80
senior tag
Lehet hogy nem értem a foldable filozófiáját így 30 év mobilozás után, de tartom a véleményem hogy ebben a kinyitós formájában csak rétegtermék marad. Jobban el tudok képzelni olyan készüléket ami gombnyomásra megnyúlik, vagy valami ilyesmi, de az még odébb van.
A tablet teljesen más tészta, nem kapkodjuk elő a zsebünkből akár percenként, és nem is arra használjuk amire egy telefont.
Az egykezes használat nem fétis, hanem kényelem és.praktikum, az egyszerűbb megoldások terjednek el jobban a bonyolultabbakkal szemben. Lassan már érinteni is lusták lesznek az emberek, nem még két kézzel használni valamit. -
helixP
nagyúr
válasz
Rodi 4.80 #14 üzenetére
Kompletten félreérted a foldable filozófiáját, ha egy kézzel akarod nyitogatni. Egyáltalán mért kéne? A tabletet eknek nem akarod felróni, egy kézzel nem lehet használni?
Mellesleg a Féip-et, Moto-t éppen tudod egykézzel kinyitni, már ha ez ilyen fétis nálad.
A kinyitós telefonok azért "szűntek meg", mert a beviteli mód fejlődött (értsd: nem kellett billentyűzet), és ha megfigyeled: amint a kijelző technika lehetővé tette a kinyithatóság visszatérését, egyből meg is jelentek újra az ilyen telefonok. Szóval átmeneti volt az "eltűnés". Bér mondanám inkább háttérbe szorulásnak.
-
Rodi 4.80
senior tag
-
Felesbandi
senior tag
Ha egy gyarto valami tenylegesen uj dologgal probalkozik, megy a rinya, hogy draga, kiforratlan lesz es kulonben is minek, teljesen folosleges az egesz, de ha nem probalkoznanak, akkor meg azert menne a hiszti, hogy mindig csak az elozo eves modelleket reszelik, semmi ujat nem tudnak mar mutatni, csak evente tudjak kiadni ujracsomagolva az elozo eves modellt alibi valtoztatasokkal.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #7 üzenetére
Motor tolja 2 irányba. Már csak ez miatt is izgib mint a kihajtható. És itt nem lesz árok középen, de nem ám.
-
hdavid1
tag
Szerintem soha nem lesz kiforrott ez a hajlítgatós dolog.
-
pusszycat
nagyúr
Milyen vicces lesz majd ha megakad és nem tudod majd visszacsukni, de zsebre rakni sem.
-
joey04
titán
kiforrott technológiával készül.
még a sima hajlítós sem az. ami nem a samu hibája persze, de tény.
-
Fritz Teufel
addikt
Valahogy így képzelem:
- Főnök, főnök, telefonod van!
A tokot úgy oldanám meg, hogy a másneses patent egy pecsétet imitálna és így olyan lenne mintha a pergamen tekercset törné fel és tekerné ki az ember
-
Lajmund
őstag
Inkább már egy rendes fold-ot csinálnának. Ultra már sikerült az egész jó
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest