Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    Nem akarom senki üzletét rontani, de aki másodkézből vesz Riftet akár PH-ról, akár ebayről, az jó ha tudja, hogy az oculus garancia csak a hivatalos viszonteladókon keresztül vásárolt riftekre érvényes.
    Ezen kívül a használt riftekhez csak akkor járnak az ingyenes szoftverek, ha te vagy az első, aki a hardvert aktiválja az accountján.
    Értsd: ha az előző tulaj már megkapta ingyen pl. a Robot Recallt, azt neked már rendesen meg kell vásárolnod, mert az ingyenes szoftverek csak egyszer aktiválhatók a hardverrel és nem vihetők át egyik accountról a másikra.
    Ettől még persze lehet értelme használtan vásárolni, de az árat nem a hivatalos magyar viszonteladókhoz, hanem a külföldi lehetőségekhez képest (amazon.de, caseking.de) érdemes nézni, és bele kell kalkulálni a szoftverek árát és a garanciát is.

    Röviden: ha külföldről 150ezer alatt be tudod szerezni, akkor szvsz nem nagyon van értelme idehaza 140-ért másodkézből megvenni a riftet, legfeljebb ha a szoftverek még tutira nem voltak aktiválva és meg tudtok állapodni az eladóval a garancia intézéséről.

Új hozzászólás Aktív témák