Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz BonFire #25348 üzenetére

    Szerintem a kényesebb feladatokkal ez sem fog tudni mit kezdeni. Bár sokat fejlődött a "select tool", egy ideig még nem valószínű, hogy az általad is említett feladatokkal elbírna egy algoritmus. Mindenképpen finomhangolást igényel a munka.

    Én a CC fícsöröktől nem ájultam el, és gyakolratilag alig jön ki újdonság. Sajnos a GUI skálázási probléma miatt kénytelen voltam CC-re váltani mert abba legalább ezt a 200%-kot betették és így 2 monitoron most szépen tudok dolgozni, de ha a szemem még a régi lenne, eszembe se jutott volna CS6-ról áttérni.
    Bár nem tudom, hogy most pontosan milyen munkáid vannak, de egyelőre nem hinném, hogy sokat vesztttél volna. Semmi egetverő újítás nincs, legalább is én a munkám során nem érzem, hogy sokkal előrébb lennék a CC-vel. Olyan felesleges hülyeségekkel traktálnak mint a stock integráció, meg az új dokumentum létrehozásakor megjelenő, idegesítően lassú és teljesen felesleges template panel, amit szerencsére ki lehet kapcsolni. Valójában ez a cég már csak abból él, hogy a szoftverei ipari standard-ek. After Effects-hez nem is tudok alternatívát, talán a HitFilm, de az sem pont erre való és sokkal kevesebbet is tud. Mondjuk ott van még a Fusion, az nagyon durva, csak éppen tutorial meg dokumentáció alig lelhető fel hozzá.

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák