Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz RexMaximus #49456 üzenetére

    Ez a haz 96ban lett eladva, azt pontosan tudom, de 95ben is ilyeneket lehetett mar venni. Igazabol egy olyan hazra vagynek, ami nekem 93tol volt, de erre kb akkora az esely, mint az otos lottora :) egy fotot talaltam rola vmi orosz oldalon.

    pl a suliban dtk hazak voltak, azok nem ezek a szakadt csoringer piacra szant designok voltak, az amerikai ujsagokban sem ilyen izlesficamos hazak vannak a 90es evek elso felebol.

    94ben mar vlbs kartyaim voltak, 486 melle az dukal :) ilyen procim es lapom csak 95ben lett. A sis471es asus talan a legjobb vlbs lap, mar egesz szep penzekert cserel gazdat (amibayen 70 eur korul mentek ennel korabbi verziojuak).

    Eredetileg vmi 93 koruli vlbs rendszert akartam, amihez ossze is gyujtottem a cuccokat, tul lassu, egy doomot sem futtat normalisan a mai fogalmaink szerint.

    Hangkartyak? Ketto volt tervben, nekem is ugy volt regen (gus+blaster - persze nem 94-95ben). A roland 93bol szarmazik es kb 500 dollaros kartya volt - a gmidi miatt raktam bele, az korabbrol tamogatott, mint a gus/awe, stb. Idoben korhu (92-94).

    Gigas vinyoja sem volt akkor senkinek, de szar se fer a kisebbekre. Ezzel a geppel 94 vegenek technologiai szintje van megcelozva (ami nem top, ekkor mar volt p100 is, igaz nem tul jo chipsetekkel).

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák