Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Madara-san #69041 üzenetére

    Voodoo2SLI : gyakran leírtam már, tehát sokadik ismétlés. A teszteredmények P-III/1000- ig biztosan emelkednek. Korábban úgy hittem hogy 800- on már kihajtja, de mégsem - 930MHz - 1000MHz. Tehát ha időrendben nem is passzol, azért célszerű. Rajtad múlik hogy a korhűt vagy a célszerűt választod.

    Az intstabilitáshoz (Re #69038) :
    Win9x : Win95- ről nemigen nyilatkozom, egy gépen van és anno is rövid ideig használtam, de nem volt vele gond. A Win98SE viszont stabil. Instabilitás esetén mindíg kiderült hogy valamilyen hardveres vagy szoftveres gond van a háttérben. Ha a vas ok, nincs gond. Telepítéskor pedig ügyelni kell a helyes sorrendre, valamint driverezésnél többmindenre, pld chipset drivernél mikor maradjon a Win- es, és mikor érdemes lecserélni, aztán még pld a VGA driver helyes kiválasztása, stb.
    Véleményemet vedd egyéninek, sokan nem osztják, de sztem a 98SE atomstabil, ezt pld az utóbbi időben +megerősítette nálam két dolog, a két véglet :
    1 - 486VLB- re a hálógond miatt kényszerűségből feltelepített 98 is rendben megy
    2 - overkill 4GHz- en pörgetett P4+1GB RAM(de 2GB- al is)+R9800Pro konfiggal is stabil - [link] - [link]. Itt már a neten keringő téveszmés vélemények szerint a túl magas proci-órajel miatt buknom kellett volna, ez is közrejátszott hogy kipróbáltam és semmi ilyesmiről szó sem lehet. Szoftveresen is a végletekig fel van turbózva + UOSP +Loew over 512MB RAM driver, USB kiterjesztés, NTFS drive kezelés, nagy vinyók, stb.

    Az instabil hiedelmek inkább sztem régebbről berögződött dolgokra vezethetők vissza, gagyi vasak, nem megfelelő telepítés+setelés.
    Ezek tények, gépek előttem vizsgáztak, hosszútávú stabilitástesztek rendben, interpellálni lehet, de mivel nálam ez van, nem valószínű hogy egyet fogok érteni.

Új hozzászólás Aktív témák