Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz MurdR #72618 üzenetére

    Emlékszem, az első pendriveok 8MB-osak voltak és hatalmas hülyeségnek tartottuk őket. (lévén addigra a CD író is kezdett eléggé elterjedni). Ok, felmerült hogy Quake 3 skinek szállítására meg excel táblákhoz jhó, mégse akkora méret mint egy CD, de akkoriban CD olvasó minden gépben volt (2001) de kezdett a CD író is eléggé elterejedni.
    Aztán az első pendriveom egy 32-es volt, egy sulinetes gépet telepítettem és munkadíj gyanánt kaptam ajándékba, valamikor 2002 legvégén, 2003 márciusában követte egy 64MB-os is. Ezeket igyekeztem használatba vonni, de csak olyannál akinél tudtam h 64MBnál úgysem kell több adta a gépéről vagy épp a gépére.
    Utána meg kaptam egy kollégától egy 512MB-ost, (valamikor 2008 fele).
    Az első pendrive amiért fizettem is, egy 1GB-os volt 2009 szept vagy inkább okróberében, ami azért kellett h az aktuális munkahelyemről haza tudjak hordani dolgokat, és itthon dolgozva aztán vissza tudjam vinni. Ez a Pendrive rekord hamar ledöglött 2009 december végi tartalommal teljesen írásvédett lett, se törölni se formázni nem lehet róla, se semmit. De beolvasni a tartalmát még be lehetett pár éve.
    Ezt követte egy 8GB-os kihajthatós, nem kupakos, kék színű. Majd egy ugyanolyan piros szintén 8GB, utána jött két 16GB-os amikből az egyiket Cipruson vettem 2015-ben. 2020 decemberében pedig egy 323GB-ás széthúzhatós (tehát itt kitolod a pendrive testéből az USB foglalatot). Na meg közben volt havertól hozzámkallódva egy hamis 256GB-os ami valójában csak kb 64MBos volt.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák