Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz frescho #86497 üzenetére

    Ahogy Alpi és én kifejettük az előző postban, a megváltozott körülmények miatt lehet, hogy jól öregszik, és most 10 évesen használhatóbb mint anno új korában.
    A legnagyobbja szerintem ott volt, hogy egy modul 1,6 magnak felet meg de az AMD kettőnek reklámozta. Ha elengedték volna ezt a mindenáron történt úúúú de sok mag van a prociban nézd! hozzáállást és kezelték volna modulonként a CPU-t, akkor egy azonos kategóriás HT-s Intelt rommá vert volt, hiszen azért 1 modul két napja hatékonyabb lehetett, mint 1 mag HTel.
    Egyébként emlékszem, hogy az FX4xxx-es széria nekem azért volt anno láthatatlan, mert rendkívül rossz vétel volt, konkrétan az, amiért nem érdemes pénzt adni (mint a Celeronok esetleg Pentiumok).
    FX6000-es széria a középszar megoldás volt, egy Phenom X6-ot semmiképp sem szabadott lecserélni rá, de még egy magasabb órajelű Phenom X4-et sem. Hiába voltak impozánsan magas órajelek az FX-ben harmatgyengék voltak IPCben.
    FX8000-asek meg, ahogy írtad is, lehűteni nehéz őket, cserébe drágák. Külön szégyen volt, hogy a 2 évvel korábbi I5-el alig tudta tartani a játékokban a lépést.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák