Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz envagyok #91181 üzenetére

    Én kipróbálnám a helyben másik vezérlővel. Mármint a mindent vivő 9211-essel (Dell H200, H310...) IT fw-el és rábíznám egy linuxra gpartedben a formázást. Egy ilyen vezérlő amúgy is jó ha van mert a legrugalmasabb ami csak létezik egyedül SAS-os SSD-re nem szokták ajánlani mert arra lassú de hdd-vel mindenevő.
    Nincs kizárva hogy ami neked van nem IT módban van valóban nem tud vele mit kezdeni. Onnan gondolom hogy nekem IT módban nem lehet belépni semmilyen menübe, nem is inicializál semmit de nem is tudna mert nincs uefi biosa és a biosom nem is veszi figyelembe hogy létezik, windows indításkor pörgeti fel a vincsiket csak.

    fatpingvin
    Videókártyáknál katasztrofális a pcie implementálás, nagyrészt azoknál van a legtöbb inkompatibilitás. Volt régen olyan kártyám (750ti) amely nem működött pcie 1.1-es slotban mert csak, de ugyan ebben a slotban meg GTX970 ment...SAS vezérlőkkel tényleg nem volt gond verzió és sávokat tekintve mondjuk az enterprise kategória ott meg kell csinálniuk normálisan, desktopnál engedékenyebbek a szabványokkal.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák