Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunter_21

    újonc

    válasz HSM #23042 üzenetére

    Köszönöm a válaszodat ismételten. Igen, teljesen jól gondoltad, a Boost-ot szeretném kikapcsolni, kiiktatni. Ritkán tudok csak játszani, de akkor sem hajtom túl a gépet, visszafogom a beállításokat. De a Biosban és a processzorhoz adott szoftverben sem találtam meg, hogy hol lehetne kiiktatni a Boost-ot. Ezért kezdtem én is "leszabályozni" a processzor teljesítményét, vagyis visszagogni.
    Mindjárt olvasom az oldalt, amit belinkeltél.

    És még egy dolog. Am4-hez nem tudsz valami jó hűtőt ajánlani (nem vízhűtéses), ami high profilú memoria modulok felett is elférne?

    Vagy mennyire gond, hogy én az ellenkező irányból fujatom a levegőt a hűtőborákra? Így viszont, mind a ketten (ház hatulján lévő ventillátor, mely kiszívja a meleg levegőt a házból) ugyan arról a kis helyről „veszik fel” a levegőt, „vákumot” képezve.

    Válaszodat és segítségedet tényleg nagyon szépen köszönöm.

    Nuke7: Szia, most olvastam a válaszodat. BIOS-ból lehet állítani, hogy az xy helyre bekötött ventillátor melyik irányba forogjon? Szóval meg tudom fordítani a forgási irányát is?
    Páran írták, hogy hatékonyab ha kifújja a bordák közül a levegőt és nem úgy szívja ki. De, ha ezt be tudnám állítani manuálisan, már az is nagy segítség volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák