Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Szóval

    A Fiji-k jók lettek, de tesztekben majd kiderül pontosan mire is képes a Nano mondjuk a 290X ellen (én a sima Fury alá tenném a tempóját, amivel lehet 290X felett vagy alatt, meg ugye kérdés még hogy mennyi ram marad rajta, elvégre jelentősen vágott Fijiről van szó), 550-ért a kis Fury nem tűnik rossznak (kérdés hova kerül a 980-hoz képest), a nagy Fiji pedig ha 650-ért tudja hozni az alap 980 Ti teljesítményét, akkor ekkora headroommal lehet hogy a húzott 980 Ti-t is tartja/előzi. És ez sem rossz.

    De a konkrét tesztekig minden csak találgatás még így is. Egy dolog nem találgatás már, az pedig az ár, ami igen jónak tűnik. De meglátjuk milyen teljesítmény társul az árcédula mellé. Elvileg igen jó :)

    UnSkilleD: hol írják ezt a szignifikánsan erősebb mint a 290/390X-et?

    NetTom: látod, visszasírjuk a 80%-al erősebb mint a 7950-es chartokat :C :C

    UnSkilleD: ha ez igaz, és pontosan ugyanolyan is a tempója, már akkor nagy lépés lehet (árat és ramot meglátjuk). Én 290X alá gondolnám, de ha azt írják erősebb... Bár én inkább azt olvastam, hogy fele akkora mint a 290X és fele annyit fogyaszt. Ez pedig a 290X szintjére teszi a teljesítményét. És akkor valahol 2816 mag körülü lehet a nano (akkor ugyanakkora a tempója mint a 290X-nek), 3584 körül a fury és 4096 a nagy.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák